23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTârg de joburi pentru craioveni

Târg de joburi pentru craioveni

Studenţii, dar şi ceilalţi craioveni aflaţi în căutarea unui loc de muncă au două zile la dispoziţie în care se pot întâlni cu angajatorii. Astăzi şi mâine, în foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, în intervalul orar 10.00-17.00, au loc Zilele Carierei, la care, potrivit organizatorilor, au răspuns câteva companii renumite pe plan local, naţional şi chiar internaţional.
Companiile care şi-au confirmat prezenţa sunt: Palace Tour, Ubisoft, OTIMMC Craiova, Digital Grafix, Bridge IT, Polisea, Cummins Generator Technologies, Vodafone, Decathlon, Dagmar D.V., Hella, Leroy-Merlin, Primaserv, American Experience.
Ofertele de angajare vor fi din domenii precum tehnic, comercial, informatic, dar urmăresc şi instruirea potenţialilor angajaţi, prin facilitarea accesului la cursuri de formare profesională, dezvoltare a competenţelor lingvistice şi programe de practică în străinătate. Evenimentul este organizat de asociaţia studenţească  AIESEC Craiova, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Camera de Comerţ şi RAT Craiova. „Evenimentul este la cea de-a IV-a ediţie şi are ca scop dezvoltarea economiei locale prin dinamizarea forţei de muncă, se adresează tuturor categoriilor sociale, atât șomerilor, cât și persoanelor care au deja un loc de muncă, atât celor cu experienţă, cât şi tinerilor proaspăt absolvenţi care, în cadrul acestui eveniment, vor avea şansa de a obţine informaţii direct de la «surs㻓, a precizat Alexandra Piţigoi, purtătorul de cuvânt al organizaţiei AIESEC Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS