18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCondescu aşteaptă milionul de euro de la Ciurel

Condescu aşteaptă milionul de euro de la Ciurel

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu, i-a solicitat public managerului Complexului Energetic Oltenia să vireze la echipă contribuţia pe acest an. Complexul Energetic Oltenia a virat în acest an un milion de dolari, adică o parte din contribuţia de asociat la Clubul de fotbal din Târgu Jiu. Compania are o cotă de 70% din echipă şi o contribuţie pe măsură. Până la sfârşitul acestui an mai rămăsese de achitat o sumă de peste patru milioane de lei, echivalentul a aproximativ un milion de euro. Managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat că nu va vira nici un leu la club atâta timp cât Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii, va avea acces la fondurile provenite din minerit şi din domeniul energetic.

Pârvulescu are drept de semnătură

Condiţia pusă de Laurenţiu Ciurel a fost ca dreptul de semnătură şi accesul la fonduri să îl aibă exclusiv Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Clubului. Marin Condescu susţine că preşedintele executiv al echipei Pandurii are drept de semnătură şi Complexul Energetic Oltenia poate acum să trimită suma de un milion de euro. „Banii ar fi trebuit să fie viraţi de săptămâna trecută, de când erau îndeplinite condiţiile cerute. A spus acest lucru, dar nu a mai făcut. Domnul Eugen Pârvulescu şi domnul Daniel Băloi au drept de semnătură ca şi mine. Domnul Eugen Pârvulescu este preşedintele executiv al clubului şi toate contractele jucătorilor sunt semnate de Eugen Pârvulescu. Are drept de semnătură ca şi mine, deci banii ar fi trebuit viraţi“, a declarat Marin Condescu, şeful Consiliului de Administraţie al Clubului Pandurii. Şeful Pandurilor se face însă că nu înţelege solicitarea conducerii CEO, care doreşte ca Eugen Pârvulescu să fie singurul cu drept de semnătură asupra banilor care intră şi ies din club. Marin Condescu este urmărit penal pentru modul în care a gestionat fondurile echipei, fiind acuzat de poliţiştii gorjeni de spălare de bani, fals, uz de fals şi înşelăciune în formă continuată.

Noi audieri în dosarul „Condescu“

Poliţiştii gorjeni au continuat ieri audierile în dosarul în care este urmărit penal şeful Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Între cei chemaţi să dea cu subsemnatul la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj s-au aflat Viorel Temelescu, în calitate de martor şi fost vicepreşedinte al clubului, precum şi Radu Pavel, ginerele lui Marin Condescu. Poliţia a ridicat de la locuinţa în care stă ginele şi fiica sindicalistului doi saci în care se afla carne de vânat şi o armă de vânătoare. La audierile programate în dosarul în care preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie este acuzat de spălare de bani sunt aşteptate să se prezinte peste 20 de persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS