23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCantina de la Agronomie a fost închisă

Cantina de la Agronomie a fost închisă

Universitatea din Craiova nu a mai deschis cantina din Complexul Agronomie, după vacanţa de vară. Motivul acestei decizii este lipsa profitului. „Erau puţini studenţi care serveau masa şi nu exista profit. Din acest motiv nu s-a mai reluat activitatea până la această dată. Nu ştiu când va fi pusă în funcţiune. Deocamdată este o situaţie neclară“, a precizat Emil Staicu, şef Serviciu Cămine şi Cantine din cadrul Universităţii din Craiova.
Din partea conducerii universităţii, semnalul este a de a realiza investiţii în acest spaţiu. „Se încearcă includerea cantinei de la Agronomie într-un proiect de investiţii, după modelul Facultăţii de Drept şi după modelul care se va aplica în cazul Facultăţii de Mecanică şi al căminului 8. Se va scrie un proiect pe o linie de finanţare care se va deschide în perioada 2014-2020“, a precizat conf. univ. dr. Cristian Valeriu Stanciu, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Craiova.
În ceea ce priveşte personalul care îşi desfăşura activitatea în cantina de la Agronomie, şeful Serviciului Cămine şi Cantine a precizat că „nu s-au făcut disponibilizări, ci doar relocări de personal. Una dintre bucătărese a fost mutată şi va fi relocată şi cealaltă, iar în ceea ce priveşte administratorul care se ocupa de aprovizionarea cantinei, acesta era şi administrator la Căminul 3 din campusul de la Mecanică, deci nu s-a pus problema să nu mai aibă loc de muncă, pentru că s-a întors acolo“.
În prezent, Universitatea din Craiova are o singură cantină, aflată în căminul 14 din complexul de la Mecanică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS