13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCFR: Şase trenuri sunt blocate între localităţile Timişu de Sus şi Predeal

CFR: Şase trenuri sunt blocate între localităţile Timişu de Sus şi Predeal

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat că traficul feroviar între localităţile Timişu de Sus şi Predeal este închis, după ce mai mulţi copaci au căzut pe şinele de tren, pe ambele fire de circulaţie. Echipele feroviare aflate la faţa locului intervin pentru tăierea copacilor căzuţi şi remedierea defecţiunilor survenite la firul de contact în urma prăbuşirii arborilor.
 
În acest moment cinci trenuri sunt oprite în gările de pe traseu, un singur tren fiind oprit în linie curentă. Trenurile oprite sunt IR 1642 Baia Mare – Bucureşti Nord (staţionează în linie curentă între Timişul de Sus şi Predeal), R 3002 Braşov – Bucureşti Nord (staţionează în Dârste), IR 1745 Bucureşti Nord – Cluj Napoca (staţionează în Predeal), IR 1644 Salva – București Nord (staţionează în Braşov), IR 1648 Bistriţa Nord – Bucureşti Nord (staţionează în Braşov) şi IR 1637 Bucureşti Nord – Braşov (staţionează în Predeal).

CFR a precizat că traficul feroviar pe raza judeţului Braşov se desfăşoară cu dificultate, din cauza ninsorii şi a vântului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS