17.3 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Doi tineri de 18 ani au spart două maşini în noaptea de Crăciun

Dolj: Doi tineri de 18 ani au spart două maşini în noaptea de Crăciun

Doi tineri de 18 ani au pătruns în două maşini şi au furat mai multe bunuri, în comuna doljeană Drobroteşti, sat Georocel, în noaptea de Crăciun, fiind prinşi ulterior de poliţişti. 
Lucrătorii Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi prin 112 de către Marian M., de 42 de ani, că în noaptea de 24 spre 25 decembrie persoane necunoscute au pătruns atât în curtea sa cât şi a vecinului său Dumitru S., 42 ani, iar din autoturismele personale au sustras mai multe bunuri. 
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul secţiei care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat autorii furturilor în persoana numiţilor Alexandru B. şi Gheorghe T., ambii de 18 ani, din comuna Daneţi, sat Locusteni, Dolj, care sunt cercetaţi în stare de libertate. 
Prejudiciul cauzat în valoare de 700 lei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca după definitivarea cercetărilor să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS