15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateParlamentari de Dolj cu patalama

Parlamentari de Dolj cu patalama

Parlamentarii de Dolj şi-au ridicat ieri certificatele de aleşi ai neamului în cadrul unei ceremonii oficiale care a avut loc la Consiliul Judeţean Dolj.
Dintre cei 20 de parlamentari pe care i-a dat judeţul ţării în urma redistribuirii la nivel naţional, patru au lipsit. Este vorba de senatorii Antonie Solomon (PP-DD), plecat din ţară, şi Mircea Geoană (USL) şi de deputaţii Gheorghe Neţoiu (PP-DD) şi Daniel Iane (USL). Parlamentarii prezenţi au făcut glume pe seama absenţilor. Când Neţoiu a fost strigat de preşedintele BEJ să vină să-şi ridice certificatul, colegii de cameră ai acestuia au spus că certificatul poate să-l ia Cosmin Enea. „Neţoiu l-a rugat pe Enea să ia certificatul. Sunt colegi“, a venit o replică din sală spre amuzamentul celor prezenţi. După ce a mulţumit tuturor pentru desfăşurarea în bune condiţii a alegerilor din 9 decembrie în Dolj, preşedintele BEJ, Daniel Otovescu, le-a sugerat parlamentarilor să nu uite de unde au plecat şi ce au promis.
„Nu uitaţi promisiunile făcute în campania electorală, pentru ca ţara să meargă pe un făgaş bun“, a spus el.
„Nu cred că ne vom mai întâlni cu această situaţie în care să avem 20 de parlamentari din Dolj. Cu siguranţă legea va fi amendată anul viitor. Acum avem un miniparlament oltenesc şi sper să vă daţi mâna toţi pentru acest judeţ“, le-a transmis şi preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS