15.1 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbasadorul Palestinei, în vizită la Craiova

Ambasadorul Palestinei, în vizită la Craiova

Ambasadorul Palestinei, Ahmad Aqel (foto stânga), s-a întâlnit vineri cu oficialităţile din Dolj, ocazie cu care a dorit să afle detalii despre situaţia din zonă.
„Am trecut în revistă toate posibilitățile de investiții în județul Dolj. I-am prezentat, de asemenea, județul Dolj cu partea de agricultură, de industrie, cu partea de cultură, cu cele două universități, cu legăturile de-a lungul timpului între cele două popoare. De altfel, Universitatea din Craiova a pregătit aici foarte mulți studenți veniți din Palestina. Unii au rămas la noi și sunt persoane onorabile și respectate, alții s-au întors acasă și sunt în funcții chiar importante în Palestina. Este o vizită de cunoaștere a domnului ambasador. Această zonă o vizitează pentru prima oară, așa că noi i-am transmis că-l mai așteptăm la Craiova, pentru a ne cunoaște mai bine. Îl așteptăm să vină aici și cu oameni de afaceri care doresc să investească la Craiova și în județul Dolj“, a spus preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.
„Mulţi români ne vizitează an de an ţara şi vrem să culegem cât mai multe informaţii despre zona dumneavoastră, pe care să le transmitem inclusiv investitorilor arabi, care ar putea dezvolta afaceri în Craiova şi în Dolj“, a declarat ambasadorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS