16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorj: Fostul secretar al Primăriei Bumbeşti-Jiu, trimis în judecată după ce a primit mită o hotă

Gorj: Fostul secretar al Primăriei Bumbeşti-Jiu, trimis în judecată după ce a primit mită o hotă

Fostul secretar al Primăriei Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorj a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru luare de mită, informează NewsIn. Victor Şolea este acuzat că a primit drept mită o hotă. Din probatoriul administrat în cauză de organele de urmărire penală a rezultat că, în luna octombrie 2009, Victor Şolea a acceptat de la o denunţătoare promisiunea unei hote în valoare de 800 – 1.200 de lei, pe care a primit-o în luna decembrie a aceluiaşi an. Şolea era secretar al Primăriei Bumbeşti Jiu şi a cerut hota în schimbul îndeplinirii unor acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu.

Este a doua oară când Victor Şolea, în prezent pensionar, este trimis în judecată. El a mai fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, prin rechizitoriul întocmit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj la data de 29 decembrie 2011, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, obiectul infracţiunii fiind la data respectivă suma de 6.000 lei, iar în acea cauză a fost organizat un flagrant la data de 13.12.2011, de către organele judiciare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS