36.5 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitate„Ziua europeană a justiţiei civile” şi „Ziua Uşilor Deschise”, sărbătorite la Curtea de Apel Craiova

„Ziua europeană a justiţiei civile” şi „Ziua Uşilor Deschise”, sărbătorite la Curtea de Apel Craiova

La sediul Curţii de Apel Craiova situate în Craiova, str. Brîncuşi, nr. 5A se va organiza joi manifestarea anuală intitulată: „Ziua europeană a justiţiei civile” şi „Ziua Uşilor Deschise”. Scopul acestor manifestări este de a reaminti că justiţia este un serviciu public transparent, care dă dreptul cetăţenilor să-şi rezolve disputele private şi să-şi afirme drepturile.
Agenda evenimentului cuprinde vizitarea instituţiei, a compartimentelor şi prezentarea atribuţiilor acestora şi lansarea broşurii ,,Procedura hotărârii preliminare”, precum şi discuţii cu grupuri de studenţi de la facultăţile de drept din Craiova. Primirea şi înregistrarea participanţilor se va realiza în intervalul orar 11.30 – 12.00 în holul central al instituţiei, urmând ca vizita să se desfăşoare până la orele 15. 
Curtea de Apel Craiova adresează această invitaţie şi elevilor, studenţilor, reprezentanţilor societăţii civile şi tuturor celor interesaţi să cunoască şi să fie bine informaţi în legătură cu activitatea acestei instituţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS