11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Cinci tineri sunt cercetaţi pentru braconaj

Dolj: Cinci tineri sunt cercetaţi pentru braconaj

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, din Bârca, Goicea şi Craiova, sunt cercetaţi pentru braconaj. Aseară, în jurul orei 23.30, lucrători din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca au fost sesizaţi de către un paznic de vânătoare cu privire la faptul că în timp ce se afla în serviciul de patrulare, împreună cu alţi colegi, pe fondul de vânătoare 40 Valea Stanciului la limita între sectoarele de vânătoare 30 Segarcea şi 40 Bîrca, au depistat un autoturism în care se aflau 5 tineri şi un câine din rasa ogar.  Poliţiştii ajunşi la faţa locului i-au identificat pe suspecţi ca fiind vorba despre: Ionuţ U., 24 ani, Vlăduţ G., 21 ani, din comuna Bîrca, Nelu V., 26 ani, Cristian P., 25 ani, din Craiova şi Ion B. 20 de ani, din comuna Goicea.
Cu ocazia controlului efectuat în autoturism poliţiştii au găsit un câine din rasa ogar, un cadavru de iepure şi un proiector despre care persoanele depistate au declarat că le-au folosit la prinderea de iepuri. 
Pe numele suspecţilor au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate investigaţiile sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS