Acasă Actualitate Craiova: Produse cosmetice de lux în valoare de 40.000 de euro, confiscate...

Craiova: Produse cosmetice de lux în valoare de 40.000 de euro, confiscate de poliţia economică

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, cu sprijinul luptatorilor Serviciului de Intervenţie Rapidă Dolj au fost efectuat azi trei percheziţii domiciliare la adrese unde existau informaţii porivit cărora Denisa Novac, de 36 de ani, din Craiova, depozita produse cosmetice din gama de lux , pentru care nu existau documente de provenienţă. Din verificarile efectuate de către poliţişti, a rezultat că mărfurile au fost achizitionate de la mai multe persoane din ţară şi străinătate şi erau comercializate pe piaţa ”neagră” din Craiova fără ca operaţiunile să fie declarate la organul fiscal teritorial pentru impozitarea veniturilor realizate. Bunurile identificate erau oferite spre vânzare, valoarea acestora de piaţă ridicându-se la aproximativ 40000 euro. Produsele cosmetice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind intocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grav accident rutier la Iancu Jianu, cu trei victime

Un grav accident rutier s-a petrecut, în această după-amiază, pe Drumul Județean 643, în localitatea Iancu Jianu. Două autoturisme, în care se...

AUDIO / Gemenii olimpici, la Radio Sud

Mihai şi Adrian Anghel, gemenii olimpici, de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" din Craiova povestesc în cadrul emisiunii "Teză la radio", de la Radio Sud despre cum a fost la prezentarea de modă, organizată la Cluj-Napoca.