Acasă Actualitate Marile averi, la control

Marile averi, la control

-

Direcția pentru controlul marilor averi a angajat jumătate din personalul necesar, dimensionat la aproape 50 de salariați, iar primele verificări vor începe în a doua parte a anului viitor, dacă nu vor exista sesizări punctuale înainte de acest termen, a declarat președintele Agenției Naționale de Administare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar.
Guvernul a autorizat la mijlocul acestui an înființarea în cadrul ANAF a departamentului care va verifica persoanele cu mari averi.
Executivul a decis că persoanele fizice ale căror venituri reale depășesc cu cel puțin 50.000 de lei sumele declarate vor plăti un impozit de 16% aplicat la diferența dintre cele două valori.

ȘTIRI VIDEO GdS

21 COMENTARII

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.