20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraficul prin Vama Porţile de Fier I a crescut cu 45 la sută în ultimele zile

Traficul prin Vama Porţile de Fier I a crescut cu 45 la sută în ultimele zile

Traficul prin Vama Porţile de Fier I a crescut cu aproximativ 45 la sută în ultimele zile, din cauza românilor stabiţi în străinătate care vin ţară pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă, informează NewsIn.
Potrivit Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, în ultimele 24 de ore Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I a fost tranzitat de peste 3.300 de persoane şi 1.000 de mijloace de transport.
Aproximativ 220 de poliţişti de frontieră vor desfăşura zilnic activităţi de supraveghere şi control a frontierei de stat. În plus, peste 25 de poliţişti de frontieră sunt implicaţi în acţiuni de control, sprijin şi îndrumare pentru a se asigura de respectarea condiţiilor specifice de lucru, în zonele de competenţă.
Totodată, s-a luat măsura constituirii unei rezerve de personal atât la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, cât şi în cadrul sectoarelor poliţiei de frontieră, formată din ofiţeri specializaţi, care vor fi pregătiţi să acţioneze în cazul în care va fi necesar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS