8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajat al serviciului Permise Argeş, arestat

Angajat al serviciului Permise Argeş, arestat

Un fost angajat al Serviciului Permise şi Înmatriculări Argeş a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat că cerea câte 2.000 de euro pentru promovarea examenului de obţinere a permisului auto, fără ca absolvenţii de şcoli de şoferi să se prezinte la examen, informează realitatea.net.
Potrivit reprezentanţilor DNA, Serviciul Judeţean Argeş, şi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, săptămâna trecută cinci persoane au formulat un denunţ împotriva lui Ovidiu Cătălin Zaiciuc, fost angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, acuzându-l că a pretins şi primit bani, promiţându-le că va interveni pâ lângă funcţionari ai Serviciului, pentru a le facilita obţinerea permisului.
Potrivit unor surse judiciare, trei dintre cei cinci reclamanţi nu ştiu să scrie şi să citească.
Anchetatorii au stabilit că bărbatul a primit de la patru persoane câte 2.000 de euro, dar nu şi-a ţinut promisiunea de a-i ajuta să promoveze examenul, încadrarea juridică a suspectului fiind de trafic de influenţă, şi nu de luare de mită.
Fostul angajat de la Permise a fost reţinut iniţial pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS