17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: ISU Severin a intervenit pentru deblocarea uşii unei garsoniere în care se aflau doi minori

Mehedinţi: ISU Severin a intervenit pentru deblocarea uşii unei garsoniere în care se aflau doi minori

Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit ieri în municipiu cu o autospecială cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autospecială SMURD, un ofiţer şi 11 subofiţeri, pentru deblocarea uşii unei garsoniere, situată la etajul 3 al unui bloc de locuit. În interiorul locuinţei se aflau, blocaţi, 2 copii minori. Pentru a deschide uşa, a fost nevoie ca pompierii să pătrundă în locuinţă, pe fereastră, cu ajutorul autoscării mecanice. Cei doi minori nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 
Noaptea tercută, în jurul orei 04.00, Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială în localitatea Bucura, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Au ars mobilierul, materiale textile şi un televizor dintr-o cameră de locuit şi au fost salvate bunurile din celelalte două camere, pereţii şi acoperişul casei de locuit. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o jarul căzut din soba cu acumulare de căldură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS