23.7 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Aglomeraţie în vamă la Porţile de Fier I din cauza grevei a poliţiştilor de frontieră sârbi

Aglomeraţie în vamă la Porţile de Fier I din cauza grevei a poliţiştilor de frontieră sârbi

Cetăţenii care au ales să treacă în Serbia pe la barajul Porţile de Fier I sunt nevoiţi să aştepte, azi, la cozi interminabile în Punctul de Trecere a Frontierei sârbesc de la Djerdap 1, din cauza unei greve a poliţiştilor de frontieră sârbi, informează NewsIn.
Aceştia sunt în grevă albă, ceea ce se traduce prin executarea unui control cu exces de zel. Din acest motiv, cozile în vama sârbească sunt la ora transmiterii acestei ştiri foarte mari.
Poliţiştii de frontieră sârbi cer salarii mai mari, asigurări sociale, protecţie şi echipament. Reprezentanţii sindicatului sârbesc refuză să facă vreo declaraţie, dar din surse neoficiale se pare că greva este pe termen nelimitat. De asemenea, în vama sârbească nu este afişat niciun anunţ despre acest protest.
Cetăţenii care trec prin Vama de la Porţile de Fier I spre Serbia sunt informaţi de către poliţiştii de frontieră sârbi despre grevă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS