22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal (f) - Radu Voina: Obiectivul nostru e jucarea finalei şi ideal ar fi să batem tot

Handbal (f) – Radu Voina: Obiectivul nostru e jucarea finalei şi ideal ar fi să batem tot

Antrenorul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat, astăzi, că adversarele din grupa doi principală a Ligii Campionilor sunt extrem de puternice, dar la acest nivel nu se poate vorbi de echipe uşoare. “Nu pot spune decât că trebuie să jucăm. La acest nivel nu sunt echipe uşoare, nu mai putem vorbi de dificultate. Obiectivul nostru e jucarea finalei şi ideal ar fi să batem tot, cum se numesc adversarele, nu mai e important, dacă vrem să atingem obiectivul. La prima vedere, dubla cu Buducnost ar decide liderul din grupă, dar surprize s-au mai văzut”, a declarat, pentru Digi Sport, antrenorul Oltchimului, Radu Voina.

 

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea şi-a aflat, astăzi, adversarele din faza grupelor principale ale Ligii Campionilor, la tragerea la sorţi de la Viena, acestea fiind Buducnost (Muntenegru), RK Krim Mercator (Slovenia) şi Metz Handball (Franţa).

În grupele preliminare, Oltchim a încheiat cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere, acumulând 10 puncte, cu care a fost liderul grupei D.

Obiectivul sezonului pentru formaţia antrenată de Radu Voina este jucarea finalei. Trofeul este deţinut de Larvik HK (Norvegia).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS