19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Antrenorul Sinisa Mihajlovici, demis de la Fiorentina şi înlocuit cu Delio Rossi

Fotbal – Antrenorul Sinisa Mihajlovici, demis de la Fiorentina şi înlocuit cu Delio Rossi

Sârbul Sinisa Mihajlovici a fost demis luni de la conducerea tehnică a formaţiei Fiorentina, la care a evoluat şi atacantul Adrian Mutu până în vara trecută, noul antrenor fiind Delio Rossi, informează Mediafax.

Mihajlovici (42 de ani) a sosit în vara anului 2010 la Fiorentina, în locul lui Cesare Prandelli, care a preluat naţionala Italiei. Sârbul a fost demis în urma rezultatelor slabe înregistrate de Fiorentina, care au culminat cu înfrângerea din meciul de la Verona, cu Chievo, scor 0-1, din etapa a XI-a a campionatului italian Seria A.

Italianul Delio Rossi (51 de ani) a antrenat echipa Palermo în ultimele două sezoane, reuşind să califice de fiecare dată formaţia în Liga Europa. Însă contractul său nu a fost prelungit în vară de preşedintele Maurizio Zamparini. În campionatul trecut, Zamparini l-a dat afară pe Rossi după o înfrângere cu scorul 7-0, suferită într-un meci cu Udinese, dar l-a reinstalat în funcţie după o lună.

În clasamentul primei ligi italiene, Fiorentina ocupă poziţia a 13-a după 11 etape, cu 12 puncte (trei victorii, trei egaluri şi patru înfrângeri), fiind la patru puncte de primul loc retrogradabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS