19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă

Elodia Ghinescu a fost declarată oficial moartă

Magistraţii Judecătoriei Braşov au declarat-o marţi moartă pe avocata Elodia Ghinescu, în cadrul unei şedinţe publice, informează Agerpres.ro. "După 15 zile, dacă nu se va face apel la hotărârea judecătorească dată astăzi, sentinţa va fi legalizată, după care şi vom cere Primăriei Braşov, eliberarea certificatului de deces. Data morţii a fost stabilită ar fi fost în 30 august 2007, ziua în care, potrivit declaraţiilor date de Cristian Cioacă, a fost ultima dată când a văzut-o. Acestă hotărîre judecătorească dar şi certificatul de deces le vom depune la dosarul de omor deosebit de grav, şi sper că va ajuta foarte mult în derularea anchetei", a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu. Aceasta crede că Elodia Ghinescu nu mai trăieşte pentru că era imposibil ca de patru ani să nu dea nici un semn de viaţă. 
Deşi termenul la procesul pentru declararea morţii Elodiei Ghinescu a fost stabilit pentru 18 februarie 2012, avocata Crina Radu a făcut cerere de schimbare a datei, care a fost admisă de instanţă, şi astfel astăzi a avut loc procesul, iar judecătorii au dat şi hotărârea în aceeaşi zi. 
Reamintim că avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în ziua de 29 august 2007. Cu toate că a fost căutată de efective de jandarmi şi poliţişti atât în pădurile şi lacurile din judeţul Braşov cât şi în judeţele Argeş şi Covasna, nu s-a găsit nimic în legătură cu acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS