20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSalonul „Autoshow Oltenia“, la Craiova

Salonul „Autoshow Oltenia“, la Craiova

În perioada 28-30 octombrie, Craiova a fost gazda unei noi ediții a Salonului „Autoshow Oltenia“. Evenimentul, organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) a județului Dolj, în parteneriat cu Primăria Craiova, a reunit principalii dealeri zonali de autoturisme. „În continuarea maratonului expozițional al CCI Dolj din acest an, ne-am pliat pe sărbătoarea Zilelor Craiovei și pe strada A.I. Cuza am invitat dealerii auto să expună ultimele noutăți. Avem nouă dealeri, care prezintă 14 mărci auto“, a declarat George Moţăţăianu, directorul Organizare Târguri şi Expoziţii din cadrul CCI Dolj. Astfel, vizitatorii au putut vedea, printre altele, ultimele modele de BMW, Renault, Dacia, Nissan, Fiat, Toyota, Suzuki, Citroen, Mazda, Peugeot, Mercedes, Honda. Cei care au vrut să-și achiziționeze o mașină au putut beneficia de o serie de oferte speciale, care includeau atât discounturi, cât și primă de casare.

„Deocamdată, doar testez piața“

Mulți dintre vizitatorii târgului au declarat că au venit doar pentru a testa piața. „Aceste târguri îmi oferă posibilitatea de a vedea oferta tuturor dealerilor fără a fi nevoit să alerg în tot orașul dintr-o parte în alta. Nu m-am hotărât ce mașină îmi voi cumpăra. Deocamdată, doar testez piața“, a spus Alin Dimescu, de 30 de ani, din Craiova. Afirmația a fost susținută și de alți vizitatori. „Voiam să văd ultimele modele de mașini și ultimele oferte. Voi decide ulterior ce mașină voi cumpăra“, a spus Milena P., de 28 de ani, din Craiova.
În paralel cu Salonul „Autoshow Oltenia“, CCI Dolj a organizat, în foaierul Teatrului Național, o nouă ediție a Târgului Contex, la care au fost prezente 15 firme expozante, în majoritate producători tradiționali sau importatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII