11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestanţele pot fi plătite şi în weekend

Restanţele pot fi plătite şi în weekend

Tot ce a recuperat Regia Autonomă de Termoficare (RATf) după o zi de umblat pe la uşile craiovenilor este suma de 30.000 de lei, la care se adaugă 410.000 de lei, bani plătiţi de către asociaţii la casieriile Regiei.
Furnizorul de căldură al oraşului a decis să ţină deschise casieriile şi în weekend. „Îi anunţăm pe reprezentanţii asociaţiilor de proprietari că pot veni să plătească şi în zilele de sâmbătă şi duminică la sediul nostru. Casieria este deschisă între orele 8.00 – 16.00. De asemenea, vom avea şi casierii mobile. În plus, echipele constituite din angajaţii noştri şi cei ai primăriei vor merge şi în weekend la sediile asociaţiilor şi, împreună cu preşedinţii acestora, la datornici. Oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să-şi plătească datoriile“, a precizat Sorin Iordache, directorul comercial al RATf. Mulţi dintre angajaţii asociaţiilor cu probleme abia se ţin de program în cursul săptămânii, deci este greu de crezut că ar face ore suplimentare de dragul Termoficării şi al restanţierilor.
Sorin Iordache a mai precizat că asociaţiile de proprietari din Craiova, care au o datorie sub 50.000 de lei, vor primi cu siguranţă căldură şi apă caldă, deoarece în cazul acestora nu există riscul ca debitele să nu fie acoperite.
Săptămâna viitoare, reprezentanţii asociaţiilor vor fi chemaţi la RATf cu listele tuturor restanţierilor, pentru a se cunoaşte situaţia exactă pe fiecare scară de bloc. După centralizarea datelor se va decide care sunt asociaţiile care vor primi căldură, cu excepţia acelora care primesc deja şi nu au nici datorii.
• Maria Cernătescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII