17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOlt: Persoane cercetate pentru vânzarea ilegală de petarde

Olt: Persoane cercetate pentru vânzarea ilegală de petarde

În cadrul acţiunii „Foc de Artificii”, echipaje mixte, formate din poliţişti de la Poliţia municipiului Slatina jandarmi din cadrul IJJ Olt, au depistat ieri, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, pe V. Nelu, de 46 de ani, din localitate, care avea asupra sa obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice, pe care intenţiona să le comercializeze ilegal.
De asemenea, pe strada Aleea Macului, din municipiul Slatina, l-au depistat pe  O.  Valentin, de 36 de ani, din localitate, în timp ce oferea spre vânzare 180 bucăţi obiecte artizanale pe baza de amestecuri pirotehnice.
Tot ieri, o patrulă de poliţie, din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, a depistat într-o piaţă, din Slatina, pe V. E., de 17 ani, din localitate, în timp ce oferea spre vânzare 935 bucăţi obiecte artizanale pe bază de amestecuri pirotehnice.
În toate cazurile, obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar persoanele care le comercializau sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de ”vânzarea obiectelor artizanale şi de distracţie fabricate sau confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS