23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE- COD GALBEN DE NINSORI: Lista drumurilor închise sau cu restricţii. 197 de trenuri sunt anulate

UPDATE- COD GALBEN DE NINSORI: Lista drumurilor închise sau cu restricţii. 197 de trenuri sunt anulate

Circulaţia este închisă pe patru drumuri naţionale din vestul ţării, în judeţele avertizate cu cod galben, iar pe 17 tronsoane de drum este restricţionat traficul greu, a anunţat, joi dimineaţă, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR). De asemenea, cinci linii de cale ferată sunt închise, alte şapte cu restricţii, iar 197 de trenuri sunt anulate. Potrivit reprezentanţilor CNADNR, în sudul şi sud-estul ţării nu sunt drumuri naţionale închise.

În vestul ţării, unde până joi seară este cod galben de ninsori şi viscol, s-au închis trei drumuri naţionale, respectiv DN 19D Săcuieni – frontiera cu Ungaria, DN 1H Aleşd – Nusfalău şi DN 1P Uileacu de Cris – Spinus. Echipele de intervenţie estimează că traficul pe cele trei drumuri naţionale va fi redeschis în aproximativ şase ore.

De asemenea, la ora 8.30 a fost închisă circulaţia pe DN 67 D Baia de Aramă – Herculane, din cauza producerii unor avalanşe. Traficul greu este restricţionat pe 17 drumuri naţionale.

    Cinci linii de cale ferată închise, alte şapte cu restricţii, 197 de trenuri anulate

Potrivit situaţiei anunţate până la ora 9.00, din cele 1.947 de trenuri de călători au fost anulate 197, fiind închise cinci linii de circulaţie, pentru deszăpezire.

De asemenea, pe şapte linii de cale ferată se circulă cu restricţii, locomotivele electrice fiind înlocuite cu locomotive Diesel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII