16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Doi copii s-au înecat , după ce s-au dat pe gheaţă pe Dunăre

Mehedinţi: Doi copii s-au înecat , după ce s-au dat pe gheaţă pe Dunăre

Doi copii au murit înecaţi ieri după-amiază după ce gheaţa unui lac de la marginea coloniei Ostrovul Mare, de lângă Porţile de Fier,  s-a rupt sub ei. Copiii au fost scoşi din apă de localnici, după cinci ore, când nu se mai putea face nimic. Cele două familii din Porţile de Fier 2 au intrat în panică atunci când au observat că băieţii,  prieteni şi vecini de bloc, nu se mai întorc de la joacă. Mama unuia dintre ei a spus, că fiul ei a fost la derdeluş, a venit acasă şi i-a spus că lasă sania şi mai stă puţin afară. "A lăsat sania şi m-a strigat că mai stă puţin afară. Astea au fost ultimele cuvinte pe care mi le-a spus", îşi aminteşte îndurerata mamă. Cei doi prieteni s-au dus direct la malul Dunării, unde apa este îngheţată şi nu s-au gandit la pericol. S-au îndepărtat de ţărm. Cum stratul de gheaţă era subţire, de doar 2 centimetri, a cedat şi băieţii au murit înecaţi.
Părinţii au realizat într-un târziu unde ar putea fi şi au mers să îi caute împreună cu scafandrii. Salvatorii i-au găsit după cinci ore de eforturi.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a afla de ce minorii erau nesupravegheaţi într-un loc periculos. Cei doi prieteni vor fi înmormânatţi în Ajunul Crăciunului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII