17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBrazilia, gazda Miss Universe 2011

Brazilia, gazda Miss Universe 2011

Ediţia cu numărul 60 a concursului Miss Universe 2011 se va desfăşura pe 12 septembrie în Sao Paulo, Brazilia. Spectacolul final, în cadrul căruia vor concura cele mai frumoase femei din lume, se va transmite în direct pe NBC şi Telemundo în data de 12 septembrie.
Concurente din peste 80 de ţări din toată lumea, vor călători în Brazilia, pentru aproximativ o lună, timp în care vor participa la diferite evenimente caritabile, spectacole de gală, vor vizita cele mai atractive zone turistice ale ţării şi se vor pregăti pentru finala competiţiei. În lupta pentru mult doritul titlu Miss Universe 2011, concurentele vor fi monitorizate atent în perioada cantonamentului şi vor fi jurizate atât în semifinala competiţiei, cât şi în finală, la trei probe de concurs: costum de baie, rochie de seară şi interviu. Este pentru prima dată în istoria de 60 de ani a Miss Universe când ţara gazdă este Brazilia.
Mexicanca, Ximena Navarrete, Miss Universe 2010, o va încorona pe succesoarea ei la finalul spectacolului din 12 septembrie 2011. În perioada mandatului său, Navarrete a călătorit în întreaga lume, ca Ambasador al luptei împotriva HIV/SIDA, derulând campanii de educaţie, cercetare şi legislaţie. Miss Universe 2011 va continua aceste activităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS