22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazie în judeţul Dolj

Razie în judeţul Dolj

Azi noapte, între orele 22.00- 2.00, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a fost organizată şi executată o razie cu sprijin de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.
Peste 250 forţe, poliţişti şi 70 jandarmi au acţionat pentru prevenirea si combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor comise cu violenţă, a celor prin care se pune în pericol siguranţa traficului rutier şi a activităţilor comerciale ilicite şi de contrabanda cu produse din tutun.
Poliţiştii de la ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, criminalistică şi jandarmii au acţionat în 10 zone, fiind constituite 33 filtre rutiere. Astfel, oamenii legii au efectuate verificări şi controale la 128 societăţi comerciale, în 132 localuri de alimentaţie publică, de asemenea, fiind efectuate 2 percheziţii domiciliare. În cadrul acţiunii, au fost controlate 710 autovehicule  şi au fost legitimate aproximativ 1500 persoane. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate, 11 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale şi 193 abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă de 33.540 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 3.185 lei, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare şi reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 11 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS