15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Circulaţia în vama Porţile de Fier I a fost blocată din cauza unui pasaj inundat

Mehedinţi: Circulaţia în vama Porţile de Fier I a fost blocată din cauza unui pasaj inundat

Pasajul de trecere a frontierei Porţile de Fier I a fost inundat ieri din cauza ploilor abundente căzute în cursul zilei, circulaţia autovechiculelor aflate în tranzit desfăşurându-se cu dificultate. Autorităţile vamale au cerut aseară sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, solicitând trimiterea în vamă a unei autospeciale care să scoată apa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisarul şef Valeriu Pera, poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să dirijeze circulaţia, pentru a evita aglomeraţia şi producerea de accidente.

Nu este prima dată când vameşii şi poliţiştii de frontieră mehedinţeni se confruntă cu o astfel de situaţie. De fiecare dată când plouă abundent, apa de pe versantul muntos din apropiere se adună în acest pasaj, din cauza faptului că nu există un sistem de canalizare corespunzător. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS