19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Vasile Avram a trimis o adresă oficială către DNA

Fotbal: Vasile Avram a trimis o adresă oficială către DNA

Vasile Avram, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că a trimis o adresă oficială către Direcţia Naţională Anticorupţie, în urma căreia a avut o întâlnire cu procurorul şef al DNA, Daniel Morar.
"Eu sunt primul care doreşte să se facă ordine şi disciplină în arbitrajul şi în fotbalul românesc. Să vină DNA, dar tocmai cei care fac scandal sunt cercetaţi de DNA. Am trimis o adresă oficială către DNA în care am solicitat să am o întâlnire cu şeful acestei instituţii, Daniel Morar, m-am întâlnit cu domnia sa, dar nu pot să spun despre ce am discutat", a spus Avram, citat de mediafax.ro.
Vasile Avram a menţionat că îi este frică de faptul că arbitrii ar putea fi bătuţi pe stadioane, după ce antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu a fugit după tuşierul Adrian Vidan la finalul partidei cu Gloria Bistriţa, din sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana.
"Regretăm asemenea atitudini şi comportamente. Facem apel la comisiile abilitate să-şi facă datoria. Am obligaţia să sesizez comisiile LPF. Mi-e frică să nu se ajungă mai departe şi de aceea am făcut apel la comisii", a completat Avram.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU