22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGORJ: Un incendiu a distrus 1.500 de perechi de pantofi din depozitul unei firme din Târgu-Jiu

GORJ: Un incendiu a distrus 1.500 de perechi de pantofi din depozitul unei firme din Târgu-Jiu

Peste 1.500 de perechi de pantofi din depozitul unei importante firme ce are ca obiect de activitate comerţul de încălţăminte au ars în această după-amiază.
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj au intervenit pentru stingerea incendiului, la intervenţie participând 12 pompieri cu două autospeciale. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu, depozitul aparține unui om de afaceri din Târgu-Jiu care deține un lanț de magazine de încălțăminte în municipiu. „S-a intervenit cu două echipaje de pompieri, respectiv 12 angajați și 2 autospeciale. Aici au constatat un incendiu mocnit, pe stoc existând 5.000 de perechi de încălțăminte, dintre care 1.500 au ars în totalitate, restul fiind degradate. Intervenţia a durat mai bine de două ore şi ceva. Cauza probabilă a incendiului a fost un efect termic apărut la un conductor electric defect”, a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj. Potrivit pompierilor, din suprafața întregului depozit de materiale, a ars doar încăperea de 35 metri pătrați în care era depozitată încălțămintea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS