22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Craiova: Reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un oltean de 37 de ani, din comuna Movileni, judeţul Olt, a fost prins în flagrant de poliţiştii BCCO Craiova – Serviciul Antidrog şi lucrători ai SCCO Olt în timp ce vindea cantitatea de 5 kilograme haşiş (rezină de cannabis) în schimbul sumei de 3.500 de euro.
Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că drogurile proveneau din Spania şi au fost introduse în ţară de către bărbat, ascunse în autoturismul proprietate personală.
În continuarea cercetărilor, s-a procedat la efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa învinuitului, din comuna Movileni, ocazie cu care au mai fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor: 16, 42 kilograme haşiş (rezină de cannabis), 1 cântar special pentru cântărirea drogurilor, un pistol cu gaze calibru 9 mm. şi 16 cartuşe aferente pentru care acesta nu deţinea autorizaţie de deţinere.
În urma probatoriului administrat, procurorul delegat din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reţinerea învinuitului pe o perioadă de 24 ore, iar magistraţii Tribunalului Dolj au emis ieri pe numele olteanului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU