14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Steaua şi Gloria Bistriţa s-au calificat în semifinalele Cupei României

Fotbal: Steaua şi Gloria Bistriţa s-au calificat în semifinalele Cupei României

Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi seara, pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în sferturile de finală ale competiţiei.
Golul echipei Steaua a fost reuşit, în minutul 49, de Romeo Surdu, care a scăpat pe contraatac, l-a driblat pe Coman şi a înscris din unghi lateral stâng, de la aproximativ 14 metri.
Meciul a fost întrerupt timp de opt minute, în prima repriză, la scorul de 0-0, după ce fanii stelişti au aruncat petarde în teren şi înspre tribuna oficială a stadionului.
În penultimul act al competiţiei a ajuns şi Gloria Bistriţa, care s-a impus cu 1-0 pe terenul deţinătoarei trofeului, CFR Cluj, printr-un gol marcat din penalti de Moraes. Oficialii grupării ardelene au acuzat în termeni duri arbitrajul lui Cristian Balaj, după încheierea partidei, antrenorul Sorin Cârţu încercând chiar să-l bată pe unul dintre tuşieri.
Miercuri se calificaseră în semifinalele Cupei României FC Braşov (1-0 cu FC Timişoara) şi Dinamo (4-2 după penaltiuri cu Universitatea Craiova).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS