19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Ultraşii lui Dinamo îi îndeamnă pe toţi fanii să părăsească stadionul la începutul meciului cu Craiova

Fotbal: Ultraşii lui Dinamo îi îndeamnă pe toţi fanii să părăsească stadionul la începutul meciului cu Craiova

Membrii galeriei lui Dinamo pregătesc o acţiune de protest la meciul de azi cu Craiova, faţă de actuala situaţie de la clubul din Ştefan cel Mare. Astfel, într-un articol postat pe site-ul dinamomania.ro, ultraşii îi îndeamnă pe toţi dinamoviştii să asiste doar la meciul dintre fostele glorii ale lui Dinamo şi Universitatea Craiova, programat de la ora 19.00, şi să părăsească stadionul la începutul partidei din Cupa României dintre cele două formaţii, care va începe la 20.45.
Iată ce scrie pe dinamomania.ro: "Pentru istoria lui Dinamo, pentru mentalitatea pe care fostele glorii ne-au transmis-o, DinamoMania îndeamna toti dinamovistii care pot veni astazi la stadion ca, din respect pentru adevaratele valori si în semn de dispreţ faţă de actuala situaţie de la Dinamo, să ne delimităm de mizeria care ne patronează prezentul şi SĂ ASISTĂM DOAR LA MECIUL FOSTELOR GLORII! Noi vom fi acolo, vom urmări evoluţia adevăraţilor dinamovişti, dar odată cu intrarea pe teren a echipei clanului, vom părăsi stadionul!".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII