22.6 C
Craiova
joi, 13 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cârţu, nemulţumit de jucătorii lui CFR Cluj

Fotbal: Cârţu, nemulţumit de jucătorii lui CFR Cluj

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri seara, după înfrângerea din meciul cu Bayern Munchen, scor 0-4, că ce a arătat formaţia germană este fotbal adevărat, în timp ce elevii săi au fost marcaţi de importanţa meciului.
"Bayern a câştigat meritat. E o echipă care exploatează orice situaţie care i se oferă. S-a văzut clar diferenţa dintre noi şi ei. Am fost depăşiţi la toate capitolele. Am fost marcaţi de importanţa meciului de azi, pentru că ştiam că un rezultat bun ne-ar fi menţinut şansele de calificare în primăvară. Dar la cum am jucat, credeţi că merităm o calificare în primăvară? Ce a arătat Bayern este fotbalul adevărat, nu ceea ce facem noi tot timpul. Bayern are o posesie greu de contracarat, are fotbalişti care au ştiinţa jocului, că de-aia sunt jucători de milioane, pentru că nu e nimeni prost să dea degeaba milioane de euro pe ei. Noi tot spunem că avem speranţe, dar la cum am arătat în prima repriză şi spre sfârşitul meciului, ce speranţe să avem?" a spus Cârţu în conferinţa de presă de după meci.
Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS