22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBogdan Hossu a anunţat pichetarea sediilor PDL şi UDMR din ţară

Bogdan Hossu a anunţat pichetarea sediilor PDL şi UDMR din ţară

Bogdan Hossu, liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale (CNS) Cartel Alfa, s-a întâlnit la Târgu Jiu cu liderii sindicatelor afiliate la Confederaţia pe care o conduce pentru a planifica pichetarea caselor parlamentarilor şi a sediilor PDL şi UDMR.

Preşedintele Confederaţiei Naţionale Sindicale (CNS) Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a venit ieri la Târgu Jiu pentru a participa la o întâlnire cu membrii sindicali din Oltenia ce fac parte din Confederaţia pe care o conduce. Cei peste 70 de sindicalişti prezenţi la întâlnire au pus la punct ultimele detalii ale acţiunilor ce se vor  desfăşura în perioada imediat următoare. În toată ţara vor avea loc pe 8, 15 şi 22 octombrie pichetări ale sediilor PDL şi UDMR, dar şi pichetări ale caselor parlamentarilor care susţin guvernul şi iniţiativele lui. Bogdan Hossu a declarat că în judeţul Gorj vor avea loc doar pichetări ale sediului PDL şi ale caselor parlamentarilor acestei formaţiuni politice.
„Am înţeles că aici nu există un sediu al UDMR, astfel că între 100 şi 200 de sindicalişti vor picheta sediul PDL Gorj, care este în centrul municipiului. Pichetarea va dura o oră şi va debuta la ora 10.00. Apoi vor picheta şi casele parlamentarilor care susţin guvernul. Confederaţia noastră este interprofesională, are membri din toate domeniile sociale şi de activitate“, a declarat Bogdan Hossu. Acesta a mai precizat că în toate judeţele României vor avea loc astfel de manifestări.

Deputatul Militaru are şase case…

Dacă în ceea ce priveşte pichetarea sediilor de partide nu vor fi probleme, în ceea ce priveşte sediul UDMR Gorj, chiar deloc, sindicaliştii va trebui să se decidă care din locuinţele parlamentarilor PDL vor fi pichetate. Cel puţin în cazul deputatului PDL, Constantin Severus Militaru, protestatarii vor fi nevoiţi să aleagă una sau mai multe din cele nu mai puţin de şase locuinţe aflate în proprietatea familiei acestuia. Potrivit declaraţiei de avere, completată la jumătatea acestui an de deputatul PDL, Severus Militaru deţine două apartamente în Motru. Tot în Motru, unde a activat mulţi ani ca lider de sindicat în minerit, Militaru mai este proprietarul unei garsoniere. Familia parlamentarului mai deţine două apartamente în Timişoara şi, de anul trecut, o casă cu anexe în localitatea Floreşti, judeţul Mehedinţi.

Nemulţumit de sindicatele din Gorj

Preşedintele CNS Cartel Alfa a mai declarat la Târgu Jiu că nu este mulţumit de activitatea filialiei de la Gorj a CNS, precizând că îl mulţumeşte doar comunicarea şi deschiderea cu care sunt tratate problemele sindicaliştilor de către conducerea Cartel Alfa Gorj.
„Sunt nemulţumit de faptul că organizaţia de la Gorj nu îşi atinge ţinta de 21% din totalul numărului de muncitori existenţi la nivelul judeţului. În rest, nu am ce să îi reproşez domnului Pompiliu Popete, preşedintele Cartel Alfa Gorj. Am discutat cu dânsul şi, pe viitor, se va încerca atingerea ţintei“, a mai spus Bogdan Hossu.
Pompiliu Popete a plecat din sala unde a avut loc întâlnirea dintre Bogdan Hossu şi liderii de sindicat după o jumătate de oră de la începerea şedinţei. Numărul redus de membri ai Cartel Afla Gorj se explică şi prin faptul că Pompiliu Popete este unul dintre oamenii de încredere ai lui Marin Condescu, preşedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia şi al Federaţiei Naţionale Mine-Energie. Pompiliu Popete este director responsabil cu licenţierea şi delegaţiile oficiale, în cadrul Clubului de Fotbal Pandurii, condus de Marin Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU