14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Peste 440 de permise auto, suspendate de poliţişti în patru ore, în urma unor controale în trafic

Peste 440 de permise auto, suspendate de poliţişti în patru ore, în urma unor controale în trafic

Peste 440 permise auto au fost suspendate de poliţişti, ieri, în doar patru ore, în urma unor controale în trafic desfăşurate la nivelul întregii ţări, în cadrul campaniei "Alege viaţa". Potrivit unui comunicat remis astăzi de Poliţia Română, poliţiştii de Ordine Publică şi Poliţie Rutieră din cadrul unităţilor de poliţie teritoriale au desfăşurat ieri, între orele 15.00-19.00, la nivel naţional, acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 445 de permise de conducere şi au constatat 83 de infracţiuni la regimul rutier. De asemenea, au fost depistate 3 autovehicule ce figurau ca fiind furate, fiind identificaţi 5 suspecţi de furt.
La activităţile desfăşurate în baza Planului de acţiune „Alege Viaţa” au participat 2.234 de poliţişti, care au acţionat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale referitoare la regimul de viteză, a celor care depăşesc neregulamentar,  conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII