13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGălăţean urmărit general, depistat în Mehedinţi

Gălăţean urmărit general, depistat în Mehedinţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat un bărbat din judeţul Galaţi care era dat în urmărire generală din luna aprilie 2010, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt, acesta fiind condamnat la 4 ani închisoare.
"În ziua de 30 septembrie, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control, cetăţenul român I. Florin, de 44 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanţa. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele lui I. Florin există un mandat de executare al pedepsei închisorii emis de către Tribunalul Galaţi, acesta fiind urmărit general din luna aprilie 2010 pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt; infracţiune savârşită în municipiul Galaţi, acesta fiind dealtfel condamnat la 4 ani închisoare. Poliţiştii de frontieră au informat Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, beneficiarul consemnului, care a transmis prin fax mandatul de executare al pedepsei închisorii", a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt IJPF Mehedinţi.
Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Mehedinţi de unde a fost preluat de o escortă a IPJ Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS