16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Apostol susţine că la Urziceni nu se va instala colapsul după plecarea lui Petrescu

Fotbal: Apostol susţine că la Urziceni nu se va instala colapsul după plecarea lui Petrescu

Mijlocaşul Unirii Urziceni, Iulian Apostol, a declarat, duminică, agenţiei NewsIn, că plecarea lui Dan Petrescu de la echipă nu este echivalentă cu dispariţia performanţelor de la gruparea ialomiţeană, deoarece oricine poate fi înlocuit.
"Mă bucur că lumea ne cântă Prohodul, asta înseamnă că se dorea să se întâmple ceva rău la echipa noastră, dar la Unirea Urziceni nu se va instala colapsul, pentru că aici este un grup unit, care uită de probleme odată ce a intrat în vestiar. Trebuie să arătăm că se poate şi fără Dan Petrescu, pentru că îmi amintesc că spunea că oricine poate fi înlocui", a spus Iulian Apostol, citat de NewsIn.
Dan Petrescu a demisionat, sâmbătă, din funcţia de antrenor principal al campioanei României, Unirea Urziceni, iar luni îşi va rezilia contractul cu formaţia ialomiţeană. Dan Petrescu a preluat Unirea Urziceni în 2006, iar de atunci a reuşit o calificarea în Liga Europa, o calificare în finala Cupei României şi a câştigat titlul de campioană în 2009. Fostul internaţional în vârstă de 42 de ani a condus gruparea din Bărăgan în 110 meciuri în Liga I, înregistrând 56 de victorii, 32 de remize şi 22 de eşecuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII