20.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal - Gaţu: "Sunt derutat de acest loc 8 pe care se află România la Mondiale"

Handbal – Gaţu: „Sunt derutat de acest loc 8 pe care se află România la Mondiale”

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat, joi, pentru NewsIn, că este trist de locul 8 pe care România a terminat la Campionatul Mondial din China şi consideră că handbalistele sunt cele care trebuie să ofere explicaţii pentru acest eşec.
"Vreau ca la întoarcerea fetelor în ţară să discut cu ele şi cu cei ce au fost acolo, dar pot spune că acest loc 8 mă derutează. Problema a fost la nivel psihic, din nefericire constatăm încă o dată că noi nu ştim să ne remontăm", a declarat Cristian Gaţu.
Preşedintele FRH a mai spus că nu îşi explică evoluţia fetelor, atâta vreme cât ele au beneficiat de toate condiţiile pentru a face performanţă: "Cert este că această echipă nu poate să acuze nimic. A fost un lot complet, au avut condiţii de pregătire, un culoar bun. Am avut trei minute şi două goluri în meciul cu Spania, dacă ele nu au ştiut să profite, atunci trebuie să se uite în oglindă şi să ne spună de ce".
Selecţionata tricoloră a ocupat locul 8 la Campionatul Mondial din China, după ce în meciul de clasament a fost învinsă categoric de Germania, scor 35-25.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS