19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBerceanu: Autostrada Arad-Timişoara se va finaliza în 2011 şi va începe Timişoara-Sibiu

Berceanu: Autostrada Arad-Timişoara se va finaliza în 2011 şi va începe Timişoara-Sibiu

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, sâmbătă, la Lugoj, că, în 2011 se va finaliza autostrada Arad – Timişoara şi va începe construcţia autostrăzii Nădlac – Arad şi Timişoara – Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Întrebat de premierul Emil Boc ce lucrări vor fi finalizate în Banat, în 2011, Berceanu a răspuns că va fi finalizată centura ocolitoare a oraşului Caransebeş, autostrada Arad – Timişoara şi vor începe lucrările pe autostrada care va lega graniţa cu Ungaria, de la Nădlac, până la Arad şi autostrada Timişoara – Sibiu.

"În 2011 avem centura Caransebeşului, o să terminăm cele două porţiuni de autostradă de la Arad la Timişoara. O să dăm drumul la porţiunea de autostradă de la graniţă până la actuala centură ocolitoare Arad. Şi de la Timişoara până la Sibiu, practic, toate porţiunile de autostradă vor fi pornite", a afirmat Berceanu.

El a adăugat că, "în curând", va fi anunţat câştigătorul tronsonului de autostradă Deva – Orăştie, o lucrare ce costă 180 de milioane de euro şi că în primăvara anului viitor se va lucra pe toate tronsoanele de autostradă, dacă nu vor fi contestaţii ale licitaţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS