25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrenurile Zăpezii 2009 -2010

Trenurile Zăpezii 2009 -2010

CFR Călători a lansat de pe 13 decembrie 2009 oferta de călătorie  "Trenurile Zăpezii 2009-2010", valabilă până la data de 28 februarie 2010. Aceasta oferă iubitorilor sporturilor de iarnă variante multiple de călătorie spre/dinspre munte, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă şi grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabilă la: toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov; trenurile cu destinaţia Vatra Dornei din Bucureşti, Suceava, Iaşi, Cluj Napoca şi retur; trenurile ce fac legătura între Bucureşti  – Piatra Neamţ şi retur; trenurile cu destinaţia Braşov din Galaţi, Cluj Napoca, Sibiu, Oradea şi Suceava.
Reducerile tarifare sunt următoarele:  20% de luni până joi, pentru toate categoriile de călători, indiferent de vârstă, la clasa a 2-a, care circulă pe relaţie directă, şi au ca punct de plecare/ destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ;    25% la clasa a 2-a pentru călătoria de grup (minim 10 persoane) dus-întors, la trenuri de orice rang, pe relaţii de călătorie ce au ca punct de plecare/destinaţie o staţie de pe secţia Breaza-Braşov, staţia Vatra Dornei sau staţia Piatra Neamţ. Aceasta se măreşte cu 2% pentru fiecare 8 persoane în plus, până la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistică de călătorie în grup „Trenurile Zăpezii” nu se aplică la grupurile care beneficiază deja de o altă reducere). Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei de dus.
Oferta turistică de călătorie „Trenurile Zăpezii” se poate procura din agenţiile de voiaj CFR sau de la ghişeele caselor de bilete din incinta staţiilor CFR cu anticipaţie maximă de 30 de zile. Călătorii care optează pentru oferta “Trenurile Zăpezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative. Oferta va fi vândută ca opţiune de bază pentru cei care nu beneficiază de alte facilităţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS