17.3 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitate Raed Arafat: Medicii israelieni au venit din solidaritate, pentru a ajuta şi pentru o a doua opinie

Raed Arafat: Medicii israelieni au venit din solidaritate, pentru a ajuta şi pentru o a doua opinie

 

Subsecretarul de stat Raed Arafat a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că medicii israelieni au venit la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti din solidaritate, pentru a ajuta şi pentru o a doua opinie în cazul bebeluşilor răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti.

Raed Arafat s-a întâlnit, miercuri dimineaţă, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, cu medicii israelieni.

"Am venit la spital să mă întâlnesc cu medicii israelieni. Aşteptăm a doua opinie. Ei au dovedit un spirit de solidaritate extraordinar, la fel ca şi cei din Bucureşti sau din România, şi au dorit să vină în Capitală pentru a vedea dacă ne pot ajuta cu ceva", a mai spus subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii.

O echipă de zece medici israelieni a ajuns la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală pentru a-i ajuta pe bebeluşii răniţi în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, directorul general al Administraţiei Spitalelor Bucureşti, Marius Savu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS