Acasă Actualitate Fost consul al României la Bari, reţinut pentru posesie de droguri

Fost consul al României la Bari, reţinut pentru posesie de droguri

-

Un fost consul al României la Bari a fost arestat sâmbătă pentru posesie de droguri, în urma unei operaţiuni a poliţiei pentru identificarea cumpărătorilor şi consumatorilor de stupefiante, a anunţat agenţia Ansa.
Vincenzo Germano, directorul unei companii feroviare şi membru al conducerii Banca Popolare di Bari, are 42 de ani şi a fost reţinut după ce în locuinţa sa au fost găsite 200 de grame de cocaină.
Cocaina a fost descoperită într-un ghiveci aflat în sufrageria apartamentului lui Germano, el afirmând că folosea drogul pentru a putea face faţă stresului provocat de muncă.
Deşi în locuinţa lui Germano nu au fost găsite materiale folosite pentru împachetarea dozelor de cocaină, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să le fi distribuit droguri prietenilor săi.

ȘTIRI VIDEO GdS

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...