15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKilograme de haşiş, puse în vânzare pe piaţă de un hunedorean

Kilograme de haşiş, puse în vânzare pe piaţă de un hunedorean

Unul dintre cei mai importanţi dealeri stradali de droguri din municipiul Hunedoara a fost arestat astăzi. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fost prins în flagrant de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara, în timp ce se pregătea să vândă mai multe doze de haşiş. Anchetatorii spun că, în ultimii ani, hunedoreanul a introdus pe piaţa neagră din Hunedoara câteva kilograme de haşiş.

Bărbatul a căzut în „plasa” ofiţerilor SCCO Hunedoara miercuri, în momentul în care urma să încaseze suma de 3.500 de lei, de la un apropiat drept contravaloare pentru vânzarea anterioară a unei cantităţi de haşiş. Asupra lui, poliţiştii au găsit mai multe doze de haşiş pregătite pentru vânzare.
Potrivit poliţiştilor, în perioada anilor 2008 -2009, tânărul a organizat în municipiul Hunedoara o adevărată reţea de distribuţie de droguri, care era formată din şase –şapte persoane, şi care aproviziona cu stupefiante consumatorii din zonă. Deşi pentru aceste fapte hunedoreanul a mai fost cercetat în anul în curs, acesta a continuat activitatea infracţională.  „Activitatea infracţională de trafic de droguri, a numitului H.A.L, se întinde pe o perioadă de doi ani, şi a constat în introducerea pe piaţă a unei cantităţi de câteva kilograme de haşiş, fiind documentată prin două dosare penale. Din acest motiv H.A.L. poate fi considerat unul dintre cei mai importanţi dealeri stradali de droguri din Hunedoara”, a declarat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful SCCO Hunedoara.
Hunedoreanul a fost reţinut, iar magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile începând de astăzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS