15.6 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateMăsuri de ordine publică la meciul dintre Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti

Măsuri de ordine publică la meciul dintre Universitatea Craiova şi Steaua Bucureşti

Astăzi, începând cu ora 20.45, pe stadionul "Ion Oblemenco", din municipiul Craiova, se va desfăşura partida de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova şi FC „Steaua Bucureşti”.
Aproximativ 400 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire a spectatorilor.
Spectatorii trebuie să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.
Accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 18.30, iar începând cu ora 18.00 se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive conform deciziei Primăriei Municipiului Craiova. Începând cu ora 16.00 se va interzice vânzarea biletelor la casele de bilete situate la stadion, această activitate fiind permisă la casele de bilete de la sediul Clubului Universitatea Craiova.  Cetăţenilor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice nu li se va permite accesul în incinta stadionului.
La stadionul „Ion Oblemenco” este montat un sistem video prin care se monitorizează şi înregistrează întreaga activitate desfăşurată de suporteri, atât la intrarea în arena sportivă cât şi în interiorul acesteia. Copiii cu vârsta sub 14 ani, pentru a avea acces în stadion, trebuie să fie însoţiţi de o persoană majoră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII