22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii români au obţinut opt medalii la balcaniada de informatică

Elevii români au obţinut opt medalii la balcaniada de informatică

Elevii români au obţinut o medalie de aur, două de argint şi cinci de bronz la Balcaniada de Informatică organizată în perioada 26-29 noiembrie 2009, la Shumen, în Bulgaria, unde au participat peste 80 de concurenţi din zece ţări, a anunţat, azi, Ministerul Educaţiei
Turneul a reunit două competiţii, seniori şi juniori. La concursul dedicat juniorilor, elevii români au câştigat o medalie de aur, care a revenit lui Vlad Gavrilă de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, două de argint, obţinute de Dan Mihai Gheorghe de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti şi de Radu Ştefan Voroneanu de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti, şi una de bronz, câştigată de Marius Petcu, de ademenea elev al Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti.
La rândul lor, seniorii au obţinut patru medalii de bronz. Câştigătorii au fost Şerban Andrei Stan şi Tiberiu Savin, ambii de la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală, Bogdan Andrei Pârvu, de la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti şi Cătălin Florian Perticaş, elev al Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS