30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Dan Petrescu susţine că Unirea a realizat un miracol doar pe jumătate

Fotbal: Dan Petrescu susţine că Unirea a realizat un miracol doar pe jumătate

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, marţi seara, după victoria cu FC Sevilla, că echipa sa a reuşit o performanţă extraordinară prin obţinerea a 8 puncte în grupele Ligii Campionilor, dar mai rămâne să se califice în optimile competiţiei pentru a realiza un adevărat miracol.
"Nu ne putem bucura prea mult de acest succes pentru că rezultatul din meciul celălalt (n.r. Rangers-Stuttgart 0-2) nu ne-a ajutat prea mult. E o victorie mare pentru fotbalul românesc împotriva unei echipe care va ajunge cel puţin până în sferturile Ligii Campionilor. S-a demonstrat că dacă munceşti bine şi eşti organizat, atunci poţi avea rezultate bune şi împotriva unei super echipe ca Sevilla. Am realizat un miracol doar pe jumătate, mai trebuie să ne calificăm pentru a fi complet. Indiferent de ce vom face la Stuttgart, îi voi aplauda pe jucătorii mei pentru ce au făcut până acum", a spus Petrescu.
Unirea Urziceni a reuşit, marţi, să învingă formaţia spaniolă FC Sevilla, scor 1-0, în etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor şi va juca meciul decisiv pentru calificarea în optimi cu Stuttgart, în ultima rundă, asigurându-şi deja prezenţa în 16-imile Ligii Europa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS