13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMischii-Dolj: Dorea să voteze, deşi avea interdicţie

Mischii-Dolj: Dorea să voteze, deşi avea interdicţie

În jurul orei 14.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la Secţia de votare nr. 487/S din localitatea Mischii, s-a prezentat o persoană cu intenţia de a-şi exercita dreptul de vot cu toate că, printr-o sentinţă a Judecătoriei Craiova, avea interdicţie de a vota.
Cadrele Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor efectuate, l-au identificat pe bărbat ca fiind F. TITUS , 41 de ani, din Craiova şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care, pe numele acestuia s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de a vota fără drept, prevăzută de art. 26 ind.5, alin. 1, lit. A, din Legea nr. 370/2004 privind alegerea Preşedintelui României.
Dosarului penal întocmit în cauză i-a fost atribuit număr unic de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova şi urmează a fi declinat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, competent cu soluţionarea, se precizează într-un comunicat al Centrului de Comunicare Judeţean Dolj din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS