19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateProcesul în care Becali este acuzat de răpirea hoţilor maşinii sale, amânat pentru decembrie

Procesul în care Becali este acuzat de răpirea hoţilor maşinii sale, amânat pentru decembrie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat marţi, pentru 9 decembrie, procesul în care Gigi Becali şi bodyguarzii săi sunt acuzaţi că i-au sechestrat pe hoţii care au furat maşina europarlamentarului, din cauză că mai mulţi inculpaţi din dosar nu au avut avocat la primul termen al procesului. Potrivit agenţiei NewsIn, Gigi Becali nu s-a prezentat la termenul de marţi.
Gigi Becali a fost trimis în judecată, pe 16 octombrie, pentru trei infracţiuni de lipsire de libertate. Alături de Becali, în acelaşi dosar au fost trimise în instanţă alte şase persoane.
Potrivit unui comunicat remis de Parchetul General, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Ştefan Dediu, sub aspectul comiterii a trei infracţiuni de lipsire de libertate, Cătălin Otto Zmărăndescu, Mihai Mila şi Niculaie Dumitraşcu, pentru aceleaşi infracţiuni, Marcel Popa, care mai este acuzat de uz fără drept de armă neletală supusă autorizării, şi Romulus Dumitrescu, poliţist, sub aspectul comiterii a trei infracţiuni de complicitate la lipsire de libertate şi a unei infracţiuni de favorizare a infractorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS