14.6 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Neagu l-a înlocuit pe Iorga în lotul României de tineret

Fotbal: Neagu l-a înlocuit pe Iorga în lotul României de tineret

Selecţionerul echipei naţionale U21 a României, Emil Săndoi, a declarat, miercuri, că l-a convocat de urgenţă pentru meciul cu Letonia pe Ionuţ Neagu, de la Oţelul Galaţi, în locul coechipierului său de la echipa de club, Laurenţiu Iorga, accidentat la antrenamentul de marţi.
"L-am convocat pe Ionuţ Neagu de la Oţelul, în locul lui Iorga. Văd că, din păcate, la lista accidentaţilor s-a mai adăugat un nume. Iorga a suferit o întindere şi, chiar dacă am crezut că nu e ceva grav, s-a dovedit a fi serios până la urmă. Am decis să renunţ la el şi să îl chem pe Neagu", a spus Săndoi, citat de NewsIn.
Laurenţiu Iorga a fost convocat marţi la naţionala de tineret, alături de Călin Cristea de la Unirea Alba Iulia, pentru a-i înlocui pe accidentaţii Gabriel Torje şi Marius Alexe.
Partida România-Letonia, din Grupa 1 a preliminariilor Campionatului European din 2011, se va disputa la 14 noiembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Gloria din Buzău.
După şase meciuri disputate, tricolorii lui Săndoi se află pe poziţia secundă în clasament, cu 15 puncte, la egalitate cu liderul Rusia, dar cu un golaveraj inferior.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS