13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte ştiri

Maşinăria care prepară micul dejun
Doi designeri japonezi care lucrează la Amsterdam au inventat o maşină care pregăteşte singură micul dejun, mai ceva ca în filmele science fiction. După cum informează site-ul zigonet.com, maşina-minune găteşte omletă, face suc de portocale, prepară cafeaua şi chiar unge cu unt feliile de pâine. Yuri Suzuki şi Masa Kimura au povestit că ideea de a crea o astfel de maşinărie a fost inspirată din filmele de la Hollywood. Iată cum funcţionează maşina pentru micul dejun: întâi, un ou alunecă de-a lungul unui traseu bine stabilit, timp în care coaja se sparge, apoi albuşul şi gălbenuşul aterizează direct pe o plită. În acelaşi timp, feliile de pâine sunt transportate pe o bandă, de unde sunt depuse într-un aparat de prăjit. După încheierea acestei operaţiuni, pâinea este aruncată într-un fel de coş, unde este unsă cu unt sau cu dulceaţă.

Compania Wal-Mart vinde sicrie pe internet
Cea mai mare firmă de distribuţie din Statele Unite a hotărât să se lanseze într-un nou domeniu de afaceri: cel al produselor funerare. După cum informează site-ul zigonet.com, de acum, oricine este interesat poate achiziţiona de pe pagina de internet a companiei Wal-Mart sicrie şi urne funerare, la preţuri fără concurenţă. Clienţii au de ales între 15 modele de sicrie şi câteva zeci de modele de urne funerare, obiecte care sunt livrate la domiciliu în termen de 48 de ore şi care nu pot fi schimbate sau returnate decât în cazul în care produsele se deteriorează în timpul transportului. Reprezentanţii Wal-Mart au explicat că această măsură a fost luată după ce firma concurentă, Costco, a început să comercializeze produse funerare.

Piscina cu bere, cea mai recentă invenţie a austriecilor

Piscina cu bere este cea mai recentă găselniţă a austriecilor, mari amatori ai licorii produse din hamei. Potrivit site-ului zigonet.com, proprietarilor unei berării din Austria le-a venit geniala idee de a deschide un centru de tratament termal unde clienţii se pot scălda timp de câteva ore într-o piscină cu o capacitate de 20 de metri cubi, umplută cu bere. O şedinţă de terapie cu bere costă 135 de euro, iar cei care au trecut printr-o astfel de „experienţă“ spun că merită întregul efort financiar. Efectele unui astfel de tratament sunt de necontestat pentru că se ştie că berea relaxează muşchii încordaţi şi catifelează pielea, însă, deocamdată, doar bărbaţii au privilegiul de a se bălăci în piscina cu bere pusă la dispoziţie de compania Starkenberg.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS